Vem är Margareta Ivarsson?

 

Margareta Ivarsson, moderator 

Jag kallar mig själv framtidsutvecklare. Jag är konsult och författare, men också en driven processledare och inspiratör. Dessutom är jag en flitigt anlitad föreläsare, särskilt inom personlig utveckling och organisationsutveckling av olika slag.

 

Projektstrategi har kommit att bli min särskilda specialitet, då jag jobbat med projekt i olika former och roller sedan Sverige gick med i EU. Jag anlitas ofta som extern expert, utbildare och processtöd till projektledare, projektägare och styrgrupper. Jag är även en rutinerad nätverkskoordinator.

Jag föreläser inom olika ämnen vid högskolor och universitet. Rubrikerna skiftar men den huvudsakliga inriktningen är ledarskap, organisation och utveckling. Sedan ett antal år tillbaka har jag t ex ett samarbete med Hanken & SSE Executive Education i finska Vasa.

 

Genom mitt sätt att arbeta hoppas jag kunna hjälpa människor till nya perspektiv och infallsvinklar och därmed skapa fler utvecklingsmöjligheter för sig själva och sina organisationer.

 

Jag har under 35 år hållit på med hästar. Numera jobbar jag inte direkt med hästarna, utan med hästföretagare och hästfolk. Perspektiven är flera: affärsutveckling, mental träning, omvärldsanalys med mera.

 

 Birger Svenssons väg 29 B, 432 40 Varberg - Tel: 073-775 60 02 Epost: mi@margaretaivarsson.se - Webbplats: www.margaretaivarsson.se